Klacht: Onbetrouwbaar bedrijf

op 16 juni 2016 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tickets voor John Mayer bekeken en proces doorlopen tot de betaling maar omdat de prijs van de kaarten echt veel hoger lag dan de originele prijs ben ik afgehaakt. Vervolgens kreeg ik een aanmaning en ben ik gedagvaard. Ik ga toch niet betalen voor iets wat ik nooit heb gekregen..

Gewenste Oplossing:

Als Tickets4U hun eis intrekt en dat ze hiervoor terecht gewezen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klachttickets4u