Klacht: Onbeschofte medewerkers

op 28 mei 2020 over Douglas in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam bij Douglas op Zuidplein in Rotterdam. En bij de ingang werd gezegd dat ik desinfecterende spray moest op doen. Ik gaf aan dat ik eczeem op mijn handen en vingers heb, en liet dat ook zien aan de medewerkster , en ze zei dat het alsnog moest. Ik zei dat ik in de vorige winkel ook al op mijn handen had gedaan. Maar ze bleef doorgaan dat ik het moest op doen. Ik zei : weet je laat maar. En liep weg. En toen zei de medewerkster: “ dan niet , dag mevrouw” Echt heel onbeschoft!

Gewenste Oplossing:

Van winkelpersoneel verwacht je klantvriendelijkheid en beleefdheid, en op z’n minst begrip. Maar dat was allemaal ver te zoeken

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douglas

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douglas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monalisa1986