Klacht: Onbeschoft personeel

op 07 augustus 2017 over Total in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vestiging Lisse. Nadat ik aan het loket om een klein pakje sigaretten had gevraagd, reageerde de man met: VAN? ik begreep hem niet helemaal en hij zei, ik spreek toch Nederlands! Van hoeveel geld?! Ik antwoordde licht geprikkeld: ik had een klein pakje gezegd, dus 6 euro. Ik legde het geld op de toonbank, waarna hij zei: en als het je niet zint, dan ga je maar naar een ander! Ik zei, inmiddels echt geïrriteerd: prima dit is de laatste keer dat ik hier kom! Ik kom hier dus al zeker 20 jaar en ben er helemaal klaar mee. Total zet asjeblieft normale mensen in je tankstation, deze man moet weg!

Gewenste Oplossing:

Als ik zoals al lange tijd hiervoor normaal behandeld wordt. Deze man werkt hier nog niet lang..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Total

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Total nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ceesvdreep