Klacht: Onbeschoft personeel

op 02 juni 2016 over Esso in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs wou ik sigaretten bij de esso op de gordelweg in Rotterdam halen. Toen ik vroeg naar een pakje malboro werd er meteen op een luide en niet vriendelijke manier gezegd: HEB JE WEL JE ID BIJ JE ?! Toen ik mijn id gaf zei ik tegen de man achter de balie dat het wel op een vriendelijkere manier gevraagd kon worden. Waarna hij zei dat hij vandaag al 1500 klanten heeft gehad en ik gewoon mijn id moest laten zien. Ik zei tegen hem dat mijn id laten zien geen probleem was maar de manier waarop hij mij dit vroeg. Waarna een discussie ontstond.

Gewenste Oplossing:

Dat de desbetreffende man wordt aangesproken of ontslagen. Hij is altijd chagerijnig als ik daar kom. Ditmaal ging hij met zijn schreeuwerige toon echt te ver! Het gaat om de marokkaanse man met een pet en een bril op!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esso

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chellaapje