Klacht: onbereikbare klantenservice als je je verzekering wilt opzeggen

Hugo Streefkerk op 06 januari 2020 over Allianz Direct in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan op geen enkele manier contact krijgen om mijn auto verzekering van all secur op te zeggen. Chat wordt niet op gereageerd en andere mogelijkheden zijn er niet

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn verzekering heb kunnen opzeggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Allianz Direct over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Allianz Direct in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Allianz Direct een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Allianz Direct

Heeft op 06 januari 2020 om 14:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Hugo,

Bedankt voor je bericht. Ik bied je mijn excuses aanbieden voor het lange wachten op een antwoord. Het is op het moment ontzettend druk waardoor we je inderdaad niet zo snel kunnen helpen als we graag willen.

Uiteindelijk heb je wel antwoord gekregen en is je verzekering op jouw verzoek stopgezet. Ik vind het jammer dat dit jouw laatste ervaring met Allsecur is geweest. Ik hoop dat we je in de toekomst nog eens mogen laten zien hoe het ook anders kan. Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Sjoukje namens het Allianz Direct klachtenteam

Alle klachten die gemeld zijn door Hugo Streefkerk