Klacht: on te vreden

op 16 september 2016 over Alternate in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bestelling geplaatst maar een product was niet meer aanwezig vervolgens is dat opgelost krijg ik de bestelling binnen klopt het moederbord niet met wat ik had besteld vervolgens retour gestuurd op woensdag en er zal op vrijdag de goede moederbord naar mij toe gestuurd worden nog even gebeld blijkt dat het zaterdag pas word bezorgd. dat zijn voor mij te veel fouten alternate

Gewenste Oplossing:

laat alternate maar met een suggestie komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alternate

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alternate nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gert-jan thijssen