Klacht: omleiding bus 37

op 30 augustus 2016 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de bus rijd nu om via de linnaeusstraat richting molenwijk en dat was keurig aan gegeven bij de halte van tram 9.nu is het formulier verwijderd dus wij met zijn allen nu bij de oude halte staan even de 37 richting komen wijk en wat schets ons verbazing de bus rijd nog steeds via de linnaeusstraat dus heeeel vervelend en vandaag mijn 1ste werkdag kon ik lekkerlaat terwijl ik optijd uit huis ben gegaan

Gewenste Oplossing:

als het dudelijk word aan gegeven ook in de bus aangeven met briefjes of op het scherm de chauffeur mag het ook aankondigen het id nooit te veel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chair3015@hotmail.com