Klacht: Ola Liuk ijsjes

op 12 september 2016 over Ola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen weekend een doos Ola Liuk ijsjes gehaald. En direct in de diepvries gedaan (woon 2min lopen van de supermarkt af) nu is het zo dat de verpakkingen van de ijsjes heel erg plakte en dat er zelfs al open waren. De ijsjes lijken gesmolten geweest maar ook zagen de ijsjes er vreemd uit en vervormd.

Gewenste Oplossing:

Ik vind dit natuurlijk erg vervelend en hoop in ieder geval iets van Ola te horen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ola

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JJanssen1