Klacht: Ocsiedatie aan beide linker portieren

op 15 augustus 2016 over Citroën in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij wil ik mijn teleurstelling uiten over de klacht die al meerdere keren is geuit via de dealer Ik koop een nieuwe auto dus verwacht ik een perfecte auto dat dit meer dan acht maanden moet duren vind ik belachelijk graag zou ik hier. Snel een oplossing voor hebben dit valt mij erg tegen van Citroën dat er zo slecht op klachten word gereageerd ik verwacht spoedig bericht terug en een oplossing

Gewenste Oplossing:

Zo spoedig mogelijk nieuwe deuren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Citroën

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Citroën nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door H Heuvelman