Klacht: Oad reis naar reijkjavik via Groupon

op 29 januari 2014 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar reis geboekt via Groupon naar Reijkjavik. Deze reis zou verzorgd worden door OAD. Na het faillisement van OAD heeft Groupon (collectief) mijn schadeclaim in behandeling genomen. Dit is nu al dik 4 maanden geleden gebeurd en nog steeds heb ik mijn geld niet terug. SGR geeft nooit inhoudelijk reactie op mijn email en Groupon blijft maar doorverwijzen naar het SGR. Fijn hoor,zo’n ‘ garantie waarborgfonds’ .

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door duukfunske