Klacht: Nust op de tafel

op 27 juni 2017 over Piet Klerkx in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een houten tafel gekocht van piet klerkx met qf3 niveau. Maar beschrijving van qf3 is niet klopt. Er zijn groete nust op de tafel. Ik heb mijn klagen aan de klanten service en aan de winkel ook. Maar ik heb niets gehoord sinds 1 week.

Gewenste Oplossing:

Als tafel is gemaakt glad, nust moest gevuld worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Piet Klerkx in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Piet Klerkx een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Piet Klerkx

Heeft op 28 juni 2017 om 08:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Aysun Yavuz,

Wat vervelend om te horen. Ik heb begrepen dat er inmiddels contact geweest is met de winkel. De leverancier gaat de tafel retour nemen om op te vullen en de klantenservice zal dit verder met u oppakken. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Koen - Webcare Piet Klerx

Alle klachten die gemeld zijn door Acyavuz