Klacht: Linkse intolerante redactie en gesponsord door Apple

op 26 juli 2019 over nu.nl in de categorie Websites - Nieuws

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De politieke redactie is zo links en vooringenomen als het maar kan. Reacties met een rechtse signatuur worden om de haverklap niet geplaatst of later opeens verwijderd.

Iedereen mag Trump verrot schelden en haat zaaien tegen Trump, maar als je Erdogan een gek noemt of Occasio Cortezt of Ilhan Omar idioten wordt je reactie onmiddellijk verwijderd of krijg je een ban.

De tech redactie wordt overduidelijk betaald door Apple. Zum kotzen hoe sterk de Apple sekte geintegreerd is in dat nu.nl

Elke scheet die Apple laat levert een artikel op. Daarbij wordt de grootste concurrent Samsung als een ziekte gemeden. Die hele redactie slaapt in een Apple pyama.

Als je niet pro-Apple reageert krijg je een ban voor een paar dagen en doe je het nog een keer een permanente ban. Vanaf dat moment houden ze in de gaten of je niet weer een nieuw account aanmaakt. Zo ja, bij de eerste reactie direct weer een ban.

Er heerst daar een soort StalinistischNoord-Koreaans bewind. Overduidelijk allemaal millennials die denken alles beter weten maar nergens echt verstand van hebben

Gewenste Oplossing:

De tech en politieke redactie inclusief moderatoren (als dat andere zijn) volledig vervangen door capabele mensen die de intelligente hebben en volwassenheid kunnen opbrengen politiek onafhankelijk te berichten en te modereren.

Ook de tech redactie die een extreem hoog sektarische Apple gehalte heeft vervangen door deskundige en onafhankelijke mensen. Door mensen die er geen heksenjacht van maken om zoveel mogelijk pro Apple reaguurders af te schermen van kritische reacties van niet-Apple reaguurders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over nu.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over nu.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DeVerlorenGeneratie