Klacht: nota 7998077.025506638 ontvangen voor kaakfoto t.n.v.C.Bogtstra

op 25 maart 2016 over Fa-Med B.V. in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

met verwijsbrief in Zorgsaam Terneuzen afspraak op 24.2. jl., waar de foto niet was bijgevoegd in e-mail.de assistent geprobeerd heeft de tandarts telefonisch te bereiken, maar alleen antw.app. of i.d. op telf.
Ik ben dus voor niets geweest (ben 81 jr.!met veel rugpijn) Het was het goede moment geweest voor behandeling, daar ik nu in behandeling ben bij trombozedienst!!!!! En dan durft U me de rekening voor de foto te sturen, die niet bestaat!! Moet snel een nieuwe afspraak maken in ziekenhuis, kan bijna niet meer eten en pijn aan een tand. Gaarne wil ik Uw e-mail adres ontvangen, ga zeker geen duur 900 nr gebruiken. N.a.v. bovenstaand zal ik die rekening niet betalen. Zou een vergoeding moeten ontvangen.!!

Gewenste Oplossing:

Dat deze rekening ongedaan wordt gemaakt, er is 2 sec. in mijn mond gekeken.........

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fa-Med B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Fa-Med B.V. in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Fa-Med B.V. een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Fa-Med B.V.

Heeft op 04 mei 2016 om 10:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door cb34279@gmail.com