Klacht: Nooit besteld, toch diversen facturen ontvangen.

op 20 maart 2017 over GoWhite in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aangezien wij nooit iets besteld hebben bij dit bedrijf, is er toch tot 2 maal toe een pakket afgestuurd. Na mail contact ( omdat dit bedrijf oo geen andere manier bereikbaar is) kreeg ik helaas alleen een reactie met heel veel gegevens waar ik volgens hun maar uit moest halen dat ik dat besteld zou hebben. Het minst zou u mij een antwoordnummer kunnen opgeven waar ik deze niet bestelde spullen naar retour kan sturen, (kosten ga ik hier niet aanmaken) dan zal ik dat direct aan u retourneren. Wilt u ook dan ook zorgen dat factuur nummer R401308355 en R401267056 worden in getrokken en dat de aanmaningen stoppen, ik zal beide facturen dus ook niet voldoen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer bovenstaande actie wordt ingezet en beide facturen zijn geannuleerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GoWhite

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GoWhite nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arnold3791