Klacht: nooit automatisch toe stemming geven voor betaling

op 03 augustus 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte mevrouw/meneer,
hoe kan ik mijn paypal instellen zodat er NOOIT automatisch van mijn rekening kan worden afgeschreven.
4 jaar geleden heb ik eens een download programma gekocht bij vuze.
na een dag of 5 dat programma tehebben gebruikt bleek ik telkens virussen binnen tehalen. ik heb dit programma er gelijk weer afgekocht. nu blijkt het dat vuze al 3 jaar jaarlijks een bedrag hebben afgeschreven via mijn paypal. dit wist ik niet en wil ook niet dat iemand mijn rekening automatisch kan gebruiken. ik heb een wacht woord en gebruik dit als ik wil en niet dat iemand nu zonder mijn weten al 3 jaar 24.99 afschrijft zonder dat ik dat gebruik.

Gewenste Oplossing:

als niemand automatisch mijn rekening gebruikt. ik voel mij echt bestolen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xiceicex