Klacht: Nooit antwoord nu per telefoon mogelijk gefraudeerd

op 31 mei 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kon mijn bankrekening niet meer koppelen tien geboden ik 100 euro via ideale naar mijn paypal account overgemaakt, ik kan alleen niet betalen als ik wat online koop omdat mijn bankrekening niet gekoppeld schijnt te zijn.
Nu heb ik gebeld en krijg Engels sprekende meneer(stefan) aan de lijn en met behulp van rendumreader werd er hij zij 1,50 afgeschreven maar toen ik op mijn bank keer was er 150 euro 2 maal afgehouden, die Stefan zei dat ik het geld met een uur of 2 uur retour zou krijgen.
Ik vertrouw de hele boel niet
Ik ben blij als alles goed afloopt en al het geld terug krijg en ook die 100 euro die op mijn paypal account staat
Daarna ben ik er hellemaal klaar mee.
Nooit geen paypal meer
Ze zeggen dat het allemaal zo veilig is nou ik weet dat niet zo net.

Gewenste Oplossing:

Als ik al me geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1965bn