Klacht: Nog steeds niet gekregen

op 15 juli 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al een maand op een bikini, maar heb het nog steeds niets gekregen. Als ik op de website kijk en mijn bestelling check staat er dat het is voltooid, maar ik heb het dus nog niet. Ik heb een e-mail gestuurd, maar heb nog steeds geen antwoord

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elisa.Lootje