Klacht: Nog steeds mijn mijn geld niet terug

op 26 juni 2021 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week woensdag 17-6 is mijn 3fase fornuis opgehaald nadat mij een verkeerd advies is gegeven in de winkel van MediaMarkt Osdorp. Na vaak met MediaMarkt te hebben gebeld het ik tot op heden mijn aankoopbedrag van €600 niet terug. Elke keer wordt mij gezegd dat proces van terugbetaling in werking is gesteld maar tot nu toe nog geen geld. Volgens hun voorwaarden zou het geld binnen 5 werkdagen na ontvangst teruggestort worden. Nog geen euro gezien!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn geld terug heb en ik wordt gecompenseerd voor het lange wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hemeltjelief1234