Klacht: nog steeds helemaal nx

op 14 februari 2018 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

al verschijnede malen telefonich contacr gehad ongeveer 25x er kan geen monteur ingepland worden ivm met registratie monteurs dit al zon 20 x doorgegeven iedere telefoniste verteld het zelfde en gaat het zogenaamt op lossen nou niet dus ik vraag mij af wat jullie voor mensen daar hebben als je niet eens adres in kan voeren is allemaal heel vreemd want bedrag wordt wel atom af geschreven en spullen zijn ook bezorgd op dit adres mischien kunnen jullie mij verder helpen want zit nu al 7 weken zonder internet dit is toch niet normaal

Gewenste Oplossing:

als ik morgen internet heb waar ik gewoon voor betaal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marianne 65