Klacht: NOG STEEDS GEEN TICKETS JUSTIN BIEBER!!!

op 07 oktober 2016 over Ticket tribune in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Verbaasd ben ik dat mijn klacht over Ticket tribune de status “opgelost” heeft terwijl er NIKS opgelost is. Ik heb nl nog steeds geen tickets voor het concert van Justin Bieber morgen, waar ik samen met mijn dochtertje naar toe zou gaan. Ticket tribune zegt dat ze hun uiterste best zullen doen, maar nog steeds zonder resultaat. Dit is toch geen OPLOSSING?!? Zit hier met een intens verdrietig kind…

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik als ik de tickets heb, die ik al in februari besteld heb! (Zitplaatskaarten)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticket tribune

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticket tribune nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnjaK.