Klacht: Nog steeds geen geld terug

LeonoraGA op 14 september 2021 over Opodo in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als sinds april 2020 aan het wachten op een terugbetaling. Meerdere malen via mail en telefoon contact gehad. Telkens, vaak na heeeeeeel lang in de wacht te hebben gestaan, te woord gestaan door zeer beleefde Engels, met Indiaas accent, sprekende klantenservice medewerkers. Het wordt telkens geëscaleerd en ik krijg ook toezeggingen van terugbetaling maar zonder resultaat. Geduld is op. Ik ga nu waar mogelijk overal klachten indienen, zodat ze daar hopelijk op gaan reageren.

Gewenste Oplossing:

Als ik al het geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Opodo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Opodo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LeonoraGA