Klacht: Nog steeds geen geld ontvangen en geen reactie van Van Dijk

op 16 september 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerder al een klacht ingediend over van dijk. Ik heb 2 weken geleden mijn boeken aan dit bedrijf verkocht (twv 66.70). Boeken opgestuurd op 7 September en daarbij een track and trace code ontvangen. Via deze code kan ik zien dat van dijk de boeken op 8 september heeft ontvangen. Zij zeggen echter dat de boeken nooit zijn aangekomen en ik het maar zelf moet oplossen met post nl. Vervolgens werd door deze zeer onvriendelijke mevrouw de hoorn erop gegooit. Post nl zegt dat van dijk een contract heeft met hen en dat van dijk het dus moet oplossen. Van dijk vraagt vervolgens om een foto van de track and trace code via de mail, maar heeft 3 dagen later nog steeds geen reactie gegeven. Ik ben dus mijn geld kwijt en van dijk en zijn onvriendelijk personeel weigert te helpen.

Gewenste Oplossing:

Zodra het geld van de boeken op mijn rekening staat en ik een excuus heb ontvangen voor de zeer onvriendelijke behandeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 19 september 2016 om 11:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Liskee