Klacht: nog niets geleverd

op 13 september 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 bestellingen gedaan geen van beide nog ontvangen. De track and trace werkt ook niet en de klanten service zegt geduld het komt zo..Nu via omwegen op global spring gezien dat het al geleverd is niet bij dus waar het nu is is een vraag..zo erg omdat je alles al betaald heb en geen fatsoenlijk contact met een klanten service kunt opnemen..

Gewenste Oplossing:

ales mij pakketjes geleverd worden en je kunt spreken met een klanten service

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aerin