Klacht: nog niet bijgevuld

op 30 juni 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

nou sorry hoor ik probeer al meer dan 1 week pinda flips te verkrijgen in stramproy aldi een week geleden geweest ervoor niks nu weer niks heb tot 4 maal toe gevraagd komt zo ja wanneer krijg ik als antwoord van een blonde kassa dame eerst moeten de kaasflips op zijn dan komen pas nieuwe pinda flips huh ik hoef geen kaas f wil pinda f vind ze superlekker maar dit slaat nergens op zoo afgescheept worden phufffff nou succes ermee met zoon dame alleen ik zit zonder pinda flips helaas doei mvg henry l

Gewenste Oplossing:

nu niet dus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cheela