Klacht: Nog meer betalen

op 29 december 2017 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In augustus 2016 aangevraagd, niks ontvangen en eind augustus 2016 geannuleerd. Niets meer vernomen tot augustus 2017 of ik 110?- wil betalen. Dit gedaan en nu werd ik vanmorgen weer gebeld of ik ruim 300,- wil gaan betalen! Ik heb gezegt dat ik al betaald heb en opgezegd. De man werd iets milder en zou het uit gaan zoeken. Ik heb de mail van opzegging opgezocht en gevonden, deze nu net verstuurd naar hun dus ben benieuwd.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij de 110,- terug betalen en hun excuses aan hebben geboden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shop and Fly

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shop and Fly nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilma29