Klacht: Nog geen pakket ontvangen

op 13 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 29 november een bestelling gedaan. Het pakketje zou 9 december worden bezorgd. Ik heb tot op heden het pakketje niet ontvangen. Op de tracksite van DHL staat sinds 6 december dat het pakketje gesorteerd moet worden. Het is vandaag 13 december.

Gewenste Oplossing:

Ik wil zo spoedig mogelijk het pakketje ontvangen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sc87