Klacht: nog geen levering gekregen.

op 01 juli 2012 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 19 juli 2012 om 09:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Na controle is gebleken dat het pakket op 17-07-2012 is geleverd.

Reactie van de melder van de klacht d.janvier

6 jaren geleden - Ik heb mijn bestelling ontvangen na zes weken te hebben gewacht, maar zonder het beloofde cadeau van formaat ten waarde van 799,00 euro. Ik meld u aan dat ik uw manieren van verkopen misleiden is en u kom u beloofde niet na!. Het is voor mijn veel de all laatste keer dat iets besteld via Tommy.Ik hou niet van oplichterij.

Alle klachten die gemeld zijn door d.janvier