Klacht: Nog geen bericht of terugbetaling na retourzending

J-B op 10 februari 2023 over BVA Veilingen in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind december 2022 heb ik contact gehad met BVA over een product die niet voldoet aan verwachtingen. Het product was veel meer beschadigd dan verwacht mocht worden. Het retour was begin Januari door BVA aangemeld en ik heb een verzendlabel ontvangen. 14 januari is het pakket op de post gegaan en volgens de track en trace de dag erop al aangekomen bij BVA. Tot op heden, 1 maand later, geen bericht of geld terug ontvangen. Er wordt niet op mijn email (3 weken geleden) gereageerd waar ik mijn verzendlabel en kavelnummer netjes heb vermeld en vraag naar een update.
BVA waar blijft de terugbetaling?

Gewenste Oplossing:

Een terugbetaling zoals is afgesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BVA Veilingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BVA Veilingen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J-B