Klacht: Nivea sub protect kids

op 06 oktober 2016 over Nivea in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonnebrand gekocht van nivea voor kinderen. Factor 50 met een blauwgroene kleur. Eerst mijn dochter ingesmeerd en later badkleding en normale kleding aangetrokken. Nu zit alles onder de geelgroene vlekken. Op de fles staat dat het niet in contact met textiel moet komen om vlekken te vermijden, maar hoe doe ik dat in godsnaam als mijn meisje zwemkleding en normale kleding aan moet?! Een fles van zo’n 16 euro die ik weg kan gooien en een stapel kleding die weg kan. Ik ben NIET blij.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de fles zonnebrand en de kleding die verpest is vergoed worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nivea

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nivea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lcb