Klacht: Niks ontvangen DHL geeft aan dat boohoo verkeerd adres label gemaakt heeft

Tiffz op 23 november 2022 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ruim 3 weken geleden bij boohoo besteld. Ik zat een tijd te wachten en er kwam maar niks binnen en ook geen mail toen heb ik DHL gebeld die gaven aan dat mijn pakket een paar straten verder bezorgd wad doordat boohoo een verkeerd adres label aangemaakt heeft. Ik heb ze hier meerdere malen over gemaild dan krijg ik een andwoord terug dat ze dit binnen 48 uur afhandelen 48 uur later vragen ze mijn ordernummer en adres die ik al doorgegeven heb ik geef het weer door en weer het zelfde 48 uur later vragen ze precies hetzelfde. Ik ben hier echt ziek van ik vind het heel vervelend ik hoop dat klacht.nl mij hierbij kan helpen

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn pakketje krijg of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tiffz