Klacht: niks geleverd wel betaald

op 16 juni 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 9 juni een online bestelling gedaan. Dit zou binnen 1a2 dagen geleverd worden. Ik heb nog steeds niks binnen en de klantenservice in onberijkbaar. Ik zie hier dat ik niet de enige ben met deze klacht. Dat is makkelijk verdienen Perry sport.

Gewenste Oplossing:

Als ik de spullen alsnog snel geleverd krijg of mijn 140 Euro terug op mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Perry Sport in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Perry Sport een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Perry Sport

Heeft op 10 januari 2017 om 18:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Rianne, excuses voor de late reactie. Ik zie in mijn systeem dat er 8 artikelen zijn bezorgd bij ons filiaal te Spijkenisse. Voor wat betreft de artikelen die helaas niet meer leverbaar waren, deze zijn op 30 juni 2016 aan je teruggestort op het bij ons bekend zijnde rekeningnummer.

Alle klachten die gemeld zijn door rianneenzo