Klacht: Niks gehoord over garantie

op 26 juli 2017 over GWK Travelex in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst geld gewisseld en wou het weer terugbrengen. nu kreeg ik te horen dat ik veel minder terug krijg omdat ik geen garantiebewijs had. Normaal word dit blijkbaar gevraagd maar mij werd helemaal niks gevraagd of duidelijk gemaakt. Nu loop ik waarschijnlijk dus ongeveer 100 euro mis. Ik vind dit heel klantonvriendelijk en zal hier dus ook nooit meer komen. Mits ze wat kunnnen regelen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld weer in dezelfde koers terug kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar GWK Travelex over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Rickw93