Klacht: Niks besteld wel gekregen

op 07 september 2016 over Fatkiller in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:
Hallo,
Een tijdje terug heb ik gekeken op de site van fatkiller heb toen gegevens ingevuld maar nooit op bestellen of akkoord gedrukt omdat het bedrag veel en veel te hoog is. Nu kom ik thuis van vakantie en wat zit er tot mijn grote verbazing bij de post 2 potjes fatkiller met een rekening van €198,-. Wat moet ik hier nu mee doen want ik ga dit natuurlijk niet betalen want heb niks besteld.

Gewenste Oplossing:

Ik hoor het graag van u.
Help mij alstublieft

Met vriendelijke groet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fatkiller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fatkiller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door azatuhi