Klacht: Nieuwe verpakking championsoep

op 01 december 2018 over Honig in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag mix voor championsoep gekocht en bij het bereiden van de soep kwam ik er achter dat het in de nieuwe verpakking maar voor 1 liter soep is ipv de vertrouwde 1.5 liter. Aan de prijs is niets veranderd maar de soep is dus ineens 33% duurder door minder van het product te hebben. Ik heb liever dat er ipv nieuw met grote letters op de verpakking nu slechts voor 1 liter komt te staan. Anders heb je zomaar tekort soep! Hele slechte zaak!

Gewenste Oplossing:

Ik zou de oude verpakking voor 1.5 liter graag terug zien. Voor mijn gezin de perfecte hoeveelheid. Aan 1 liter hebben wij tekort. Kan ik de oude verpakking nog ergens kopen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Honig

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Honig nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chrisenesther