Klacht: Nieuwe update

op 30 september 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de update werken heel wat functies anders dan eerst. Voordelig maar ook nadelig. Ook na de 11.0.1 heb ik nog een aantal probleempjes. Mijn telefoon loopt nu standaard een paar keer per dag vast of gaat zomaar uit. Ook kan ik via mijn oortjes spotify niet meer aan of uitzetten maar in plaats van spotify wordt de muziek die al op mijn telefoon staat afgespeeld.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn telefoon niet meer vastloopt of uitvalt en dat mijn oortjes spotify ook weer kunnen bedienen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M@rly