Klacht: Nieuwe series kan ik niet afspelen

op 29 november 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik ben nu een aantal maandag lid van Videoland. Erg fijne site, maar sinds kort kan ik geen series afspelen die er nieuw op komen. Zoals, nieuwe buren, Geer en Goor, Roy Donders, CMC enz. Ik betaal voor Videoland en het is niet goedkoop. Dus mijn vraag is wat jullie er aan kunnen doen ? Ik zou graag reactie op mijn bericht krijgen.

Mvg

Lotte kolsters

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik ook de nieuwe series van Videoland kan kijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lottekolsters