Klacht: Nieuwe Samsung S7 met gebreken

op 28 juli 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,
In mei 2016 heb ik een kontrakt voor mobiel getekend bij Tele 2. Betreft een mobiel abonnement van 2 jaar getekend. In mei de Samsung S7 ontvangen en binnen een week ging de oplader stuk en het toestel raakt oververhit. Ik ben met het toestel naar een filiaal geweest in Tilburg, waar men het probleem ook vaststelde. Ik heb mijn telefoon nodig voor mijn werk en andere prive zaken. Ik heb zelfs vooruit betaald op mijn abonnement en zelfs dat bedrag werd niet gestorneerd. Na 2 maanden werd het bedrag verrekend met mijn abonnement. Slechte service ben ik gewend van Tele 2. Na dit contract doe ik nooit meer zaken met Tele 2. Altijd stress en ellende

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als ik een vervangend toestel zou krijgen en een schadevergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ellendetele2