Klacht: nieuwe laptop van medion werkt niet correct

op 05 mei 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zojuist nieuwe laptop gekocht van medion bij aldi. deze werkt niet correct. de laptop wil het beeld niet op externe monitor weergeven. de helpdesk heeft ook geen antwoord. helpdesk wil alleen mijn persoonlijke gegevens weten en dan pas kunnen ze mij verder helpen door mij de laptop op te sturen welke ik dan direct twee weken kwijt ben zonder vervanging. ondanks alle controle van kabels, aansluiting en monitor ook met andere laptop blijft de nieuwe laptop van medion geen extern beeld geven !!

Gewenste Oplossing:

als het werkt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hansker