Klacht: Nieuwe fles + dop

op 02 juli 2012 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds kort heeft de AH een nieuwe vorm voor hun flessen ijsthee (huismerk) en daarbij hebben ze ook wat veranderd aan hun dop! Ik heb best veel kracht in mijn armen en ik kreeg die flessen altijd met gemak open maar nu moet ik veel moeite doen om de fles voor de eerste keer open te maken.. Meerdere mensen die ik heb gesproken hebben hier ook moeite mee en hebben zelfs al hulpmiddelen moeten gebruiken! Bij de oude fles was hier geen sprake van!

Gewenste Oplossing:

Als de AH hun flessen na gaat kijken en zorgt dat of de oude vorm over een á twee maanden weer in het assortiment komt OF dat de dop makkelijker los gaat!

Alle klachten die gemeld zijn door TN024