Klacht: Nieuwe fiets defect

op 09 april 2020 over City-Bikes.nl in de categorie Internetshops - Fietsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag mijn bestelling gekregen van een transportfiets en bij de montage merk ik dat er krassen zijn, deuken en dat het voorwiel niet gemonteerd kan worden omdat het gat in de voorvork niet goed is uitgesneden. Ik kan dus niks doen met die fiets en ben zeer teleurgesteld.

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe fiets retour van de oude op hun kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over City-Bikes.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over City-Bikes.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolo23