Klacht: Nieuwe dienstregeling Roosendaal – Rotterdam

op 17 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In december gaat de nieuwe dienstregeling van kracht bij de NS. Dit betekent dat de intercity van Roosendaal naar Rotterdam Blaak en omgekeerd op andere tijden gaat rijden. Hierdoor mis ik met mijn bus op een paar minuten de trein heen richting rotterdam en op de terugrit mis ik met de trein de bus die 1x in het half uur rijdt op 5 minuten. Dit betekent dat de extra reistijd per dag circa 50 minuten wordt!

Gewenste Oplossing:

Dienstregeling aanpassen, zodat de aansluiting met de bus van Oud Gastel naar Roosendaal en de trein van Roosendaal naar Rotterdam Blaak goed is (max 8 minuten wachttijd).

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 31 oktober 2016 om 13:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door JeroenKuijpers1982