Klacht: Nieuwe dienstregeling Roosendaal – Rotterdam

op 17 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In december gaat de nieuwe dienstregeling van kracht bij de NS. Dit betekent dat de intercity van Roosendaal naar Rotterdam Blaak en omgekeerd op andere tijden gaat rijden. Hierdoor mis ik met mijn bus op een paar minuten de trein heen richting rotterdam en op de terugrit mis ik met de trein de bus die 1x in het half uur rijdt op 5 minuten. Dit betekent dat de extra reistijd per dag circa 50 minuten wordt!

Gewenste Oplossing:

Dienstregeling aanpassen, zodat de aansluiting met de bus van Oud Gastel naar Roosendaal en de trein van Roosendaal naar Rotterdam Blaak goed is (max 8 minuten wachttijd).

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JeroenKuijpers1982