Klacht: Nieuwe dienstregeling immense verslechtering vanuit Grou

op 16 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de huidige dienstregeling vertrekt de laatste trein vanuit Grou in de richting van Zwolle en het Westen om 23.34. Dit wordt in de nieuwe dienstregeling 22.17. Dit betekent ook dat een bioscoopje, een theater bezoek, uitgebreid uit eten in Leeuwarden na half december niet meer gaat met de trein. De laatste trein uit Leeuwarden naar Grou vertrekt dan al om 22.08. Dit is nu nog 23.25. Een ieder wordt op deze manier massaal uit de trein gejaagd, terwijl ons in de afgelopen jaren juist was voorgespiegeld dat er op het traject Leeuwarden – Meppel meer treinen zouden gaan rijden. Dit is simpelweg gewoon schandalig!!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

De laatste trein vanuit Leeuwarden in de richting van Meppel/Zwolle moet gehandhaafd blijven en eigenlijk zou er nog eentje bij moeten kort na 12-en.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 31 oktober 2016 om 12:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Vandijkgrou