Klacht: Nieuwe dienstregeling

op 17 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik dacht dat we het openbaar vervoer wilden stimuleren, maar uit de nieuwe dienstregeling maak ik op dat we daar wat mij betreft in elk geval niet in slagen. Reizend tussen Zevenbergen en Rotterdam Zuid is de reistijd bijna verdubbeld (van 34 minuten naar 54 minuten). Ik ga wel weer met de auto.

Gewenste Oplossing:

Laat de treinen beter op elkaar aansluiten voor dit soort trajecten. Er maken dagelijks duizenden mensen gebruik van de lijn Roosendaal - Rotterdam.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rob Bruijnzeels