Klacht: Niets van dat bedrijf kopen!

Melisa79 op 21 november 2022 over Cara Camilla in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een paar laarzen gekocht, ze zijn heel anders dan beschreven daarom wil ik ze retourneren. Maar ze komen uit China wat betekent dat ze naar China retour moeten. De kosten met track en tracé code kost 29.30e dat zijn voor eigen rekening. Ze hebben nergens in de website vermeld dat alle artikelen komen uit China, dat vind ik niet netjes!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn met retourkosten als in Nederland 7.90e niet 29.30e!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cara Camilla

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cara Camilla nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melisa79