Klacht: Niets ontvangen nu incasso

Willy van den Hardenberg op 09 april 2018 over Fly Away Reizen in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben gebeld door fly away en wilde meedoen maar nooit meer iets gehoord of gelezen. Dom van mij maar wist niet precies wie of welk bedrijf ik aan de lijn had gehad in febr.Tot nu net incasso aan de lijn met verzoek bijna 2xzoveel over te maken. Heb tel en naam gevraagd maar nu na 2 uur 26 min aan de tel te hebben gezeten virl die uit nu al 1 uur met vaste tel. Proberen te bellen maar medewerkersblijven in gesprek, denk dat ze er niet zitten. Wat moet ik doen

Gewenste Oplossing:

Als ik bedrijf heb gesproken, en op een kormale manier mijn contract krijg en de kormale kosten kan betalen en hierna onmiddelijk alles kan beeindigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fly Away Reizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fly Away Reizen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door