Klachten over Fly Away Reizen

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Fly Away Reizen zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Fly Away Reizen in de categorie Reizen Algemeen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Oplichting

Klacht van Sargsyan93 op 27 mei 2018 over Fly Away Reizen in de categorie Reizen Algemeen

Als jullie durfen nog een keer mij een aanmaning te sturen maak ik jullie af. Vuile oplichters. Ik heb aangeklaagd bij de politie en ze hebben een zaak geopende en meerdere mensen hebben jullie aangeklaagd. Ik ben dom geweest om... Lees meer

Fly Away bedrog Reizen

Klacht van Toerfietser1961 op 18 mei 2018 over Fly Away Reizen in de categorie Reizen Algemeen

mijn vrouw is telefonische benaderd door Fly Away reizen met een aanbod voor goedkope vliegtickets voor 2 personen € 65,00 . toen ik debetaling wilde doen werd van uit de rabobankieren site gewaarschuwd om deze betaling niet te doen... Lees meer

aanbieding vliegtickets

Klacht van Eri van Lare op 15 mei 2018 over Fly Away Reizen in de categorie Reizen Algemeen

Ik heb van fly-a-way een aanbieding gehad voor 4 vliegtickets voor een bedrag van 65euro. Ik heb incassobureau Business Collect op mijn dak gekregen omdat ik me niet tijdig afgemeld had voor de tickets en moest 104 euro (incl incassokosten)... Lees meer

106€betalen

Klacht van Snijckers jl op 11 mei 2018 over Fly Away Reizen in de categorie Reizen Algemeen

Enige tijd terug gebeld geworden door Fly Away.voor 65 eu kon je 2tickets krijgen.bandje opgenomen, nooit wat gekregen alleen mails om te betalen! Nu wordt ik gebeld door Incasso moet 106 eu betalen, krijg grote mond aan de andere kant... Lees meer

Oplichterij

Klacht van Lin0909 op 11 mei 2018 over Fly Away Reizen in de categorie Reizen Algemeen

Paar maanden geleden gebeld door Fly Away, ze hadden een mooie aanbieding en zouden wat dingen opsturen met een mooie aanbieding. Aangegeven dat opsturen altijd mag. Nooit wat ontvangen, belt net ene Giovanni van een incassobureau voor 17:00 moet... Lees meer