Klacht: niets ontvangen , maar ook niets besteld

op 05 juli 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste , ik heb net vandaag een brief in de brievenbus gekregen van iets dat ik zou besteld hebben , ik zou niet weten wanneer ik dat besteld heb. ik heb wel op de site gekeken en dat is ook alles. ik ga ook niet betalen voor iets wat ik nooit bekomen heb of besteld heb .( sorry). ik bestel nooit langs internet iets omdat ik dan met de kaart moet betalen en die heb ik niet.
Hopend op begrip , dank groetjes
ordernummer LXBE3935436

Gewenste Oplossing:

ik ben niet tevreden met jullie werkwijze

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door confituur