Klacht: Niets geleverd

op 01 juni 2020 over Oluxe Nederland in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ook in april een bestelling gedaan die tot op heden ook niet geleverd is, ik wacht al anderhalve maand! Ook heb ik een fake track en trace code gekregen zoals blijkbaar zoveel anderen. Als ik contact met hen opneem krijg ik het antwoord dat het “deze vrijdag” wel geleverd zal worden wat niet het geval is.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oluxe Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oluxe Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sdriesen