Klacht: Niets besteld , maar ze sturen mijn bestelling toch op

op 28 juni 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou weten hoe duur het artikel was, daarvoor moest ik mijn gegevens invullen, dit heb ik gedaan. Ik zag de prijs en vond dat veels te duur, dus heb die site weggedrukt, vervolgens krijg ik iets later een mail, dat mijn bestelling verzonden is, na talloze mails, kan ik het nu voor de helft van de prijs krijgen, maar ik wil het artikel niet, terugsturen kost mij geld en dat wil ik niet omdat ik geen bestelling heb geplaatst

Gewenste Oplossing:

Als ze hun artikel terugnemen zonder dat het mij verzendkosten kost, want ik heb geen bestelling geplaatst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Reactie van de melder van de klacht Petraslot

1 jaar geleden - Het gaat hierboven om LuxStyle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petraslot