Klacht: niet waterdicht

op 31 juli 2017 over Lowa in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Lowa Albula GTX WS zijn niet waterdicht.
Ik heb ze terug binnen gedaan bij de winkel, Coppe in Zandhoven, waar ik ze gekocht heb en hij ging ze naar Lowa doen om te laten na kijken. Dit was wel vorig jaar maar nu pas op onze vakantie (nat weer) heb ik ervaren dat er nog steeds water binnen komt aan de plooi van de tenen en het rubber.

Gewenste Oplossing:

Perfecte pasvorm en aangenaam om mee te wandelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lowa

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lowa nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carolina Smits